Clubhuis

Inhoudsopgave

Jeugddorp

Ons clubhuis 'Het Kruitvat' is gelegen op het Jeugddorp. Een groen gebied aan de noordkant van Dordrecht. Ingeklemd tussen de N3, de rivieren Vlij en Wantij en de sportvelden aan de Noordendijk.

Naast onze scoutinggroep, hebben nog 3 andere scoutinggroepen, een zendamateurvereniging, een politiehondenclub, een Jeu de Boulesclub en een andere jeugdvereniging er hun clubgebouwen staan. Inmiddels ingesloten door de bebouwing bestaat Jeugddorp al sinds 1962.

We hebben een aantal ruime speelvelden tot onze beschikking, een gezellige kampvuurkuil, een keuken, toiletten en lekkere warme douches. Het clubhuis is met eigen middelen gebouwd en in 1963 geopend.

Route

U kunt Jeugddorp het beste bereiken via de Noordendijk. U slaat de Nieuwe Noordpolderweg in (nabij het viaduct over de N3). U rijdt nu langs de sportterreinen. Dit vergt wel een stukje speurwerk. De weg gaat slingerend langs de sportvelden, maar heeft alleen doodlopende zijwegen. Rij door totdat u een slagboom tegenkomt. Dit is de hoofdingang van Jeugddorp. U mag NIET met de auto het terrein op. Rij rechtdoor naar de parkeerplaats die parallel ligt aan de N3. Parkeer, sluit uw auto goed af en loop het Jeugddorp op totdat u links een aantal hoge zendmasten ziet staan en rechts een stenen gebouw. Dit is ons clubhuis: 'Het Kruitvat'.