Club van 100

Inhoudsopgave

Club van 100

Wat is er mooier dan scouting? Je laten uitdagen door te doen, te ervaren en mee te doen. Onze scouting Van Speijk groep kent een rijke geschiedenis en met de club zoals die er nu staat zijn we trots, maar ook terughoudend. We willen blijven zorgen dat scouting voor ieder kind een ervaring en leerschool voor de rest van het leven is. Daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken!

Het doel van de Club van 100 is een extraatje op te halen voor onze scouting vereniging. Om bijvoorbeeld activiteiten, aanschaffingen of anderszins te bekostigen ten behoeve van onze jeugd maar ook onze toekomst. Onze Club van 100 is opgericht sinds 1 januari 2018 en heeft al 32 leden die 50 euro of meer per jaar afdragen.

De opgehaalde bijdrage vloeit direct terug in het doen en laten van de vereniging. Maar deze club komt u als lid zeker tegemoet. Zo organiseren wij voor onze Club van 100 leden een speciale dag om ze in het zonnetje te zetten.

De club van 100 staat open voor iedereen die scouting (Van Speijk) een warm hart toedraagt. Wanneer je lid bent van onze club van 100 profiteert de jeugd in diverse opzichten van onze financiële middelen denk aan spelmateriaal en leuke uitjes. Maar op deze manier kunnen we ons gebouw ook fris en bij de tijd houden.

Aanmelden bij de club van 100 gaat heel makkelijk, stuur een mail naar clubvan100@vanspeijk.nl en u ontvangt van ons een inschrijfformulier.