Welpen

Verslag vrijdag

20 juli 2009

De laatste dag van het zomerkamp 2009 begon met het opruimen van alle spullen. Alle welpen moesten hun tassen inpakken, overal hun kleren/waterpistolen/enz. vandaan halen en hun matje en slaapzak opruimen. Dat dit laatste niet bij alle welpen even gemakkelijk ging, was te danken aan de altijd lastige hoesjes/elastiekjes/opbergdozen waarin de matjes en slaapzakken gepropt moeten worden.

Na een uitvoerig ontbijt werd er nog een laatste snelle corvee gedaan, om zo snel mogelijk naar het zwembad te vertrekken. De reis naar het zwembad werd ons bemoeilijkt door een uitgevallen buslijn; hierdoor mocht er weer lekker gewandeld worden om een frisse duik te nemen. Eenmaal aangekomen bij het Inge de Bruinbad in Barendrecht ging het dan ook gelijk helemaal los; de glijbaan werd uitgeprobeerd en de duikplank in het wedstrijdbad mocht er aan geloven. Bommetjes, opstoppingen, rondjes in de 'milde waterbaan'... een groot feest. Als lunch een frietje met een snack en de middag was weer top.

Op de terugreis viel menig welp dan toch in slaap; zo'n zomerkamp gaat je toch niet in de koude kleren zitten. Gelukkig lieten de ouders niet lang op zich wachten...

Facebook