Algemeen

Verslag Scouts2Day

17 mei 2010

Afgelopen zaterdag was het zover. Het was al twee jaar geleden aangekondigd als een bijzonder evenement. Dat was het zeker.

Ruim 21ooo welpen, scouts, explorers en roverscouts (natuurlijk ging de leiding ook mee) reisden per trein naar Utrecht om samen een feestje te vieren. De heenreis ging met een extra trein vol leden van diverse groepen langs de route naar Utrecht.

Eenmaal in Utrecht aangekomen ging iedere speltak naar een ander park of deel van de stad on leuke activiteiten te gaan doen. Er was te veel te doen in te weinig tijd was eigenlijk wel de conclusie na afloop. De rowans en roverscouts  hebben zelfs het meest spectaculaire deel gemist, zo duk waren ze met het vangen van mr. X.

De welpen vermaakten zich met klimmen, bungeerunnen, speleoboxen en andere zaken. 

Ondertussen deden de scouts aan Vanilevla-ananas-sjoelen en andere stoere dingen.

Na een uurtje of twee vertrok iedereen naar de Jaarbeurs voor een spectaculaire show 'Djunglefever',  waarin het nieuwe welpenspel werd gepresenteerd en er naast allerlei andere zaken ook een leuk optreden was van Nick & Simon.

Daarna was het al weer snel terug naar de trein om via de normale dienstregeling naar Dordt terug te reizen. Een dag die veel te snel voorbij was...als je er niet bij was, dan heb je eigenlijk toch best wel wat gemist...

Bekijk een selectie van foto's in ons foto-album.

Facebook