Algemeen

Verslag Kerstviering 2009

20 december 2009

Gisteren, 19 december, was het tijd voor de jaarlijkse Kerstviering bij Van Speijk...

Zoals altijd bestond het programma uit het samen kijken naar een leuke film, een lekkere maaltijd en een mooi Kerstverhaal.

Toen om 14u de welpen, scouts, rowans en pivo's aankwamen, was het spellokaal al ingericht als bioscoop. Compleet met Kerstbomen en feestverlichting. Nadat iedereen voorzien was van een beker warme chocomel begon de film. Dit keer keken we naar ' Up', de nieuwe film van Disney/Pixar.

Ondertussen stegen er vanuit de keuken de dampen op van boerenkool met worst. Het traditionele Kerstdiner bij Van Speijk. Na de film, gingen de jeugdleden naar buiten voor een spelletje Levend Stratego in de sneeuw in Kerstsfeer en werd de bioscoop omgebouwd tot eetzaal.

Nadat iedereen uitgespeeld was, gingen we aan tafel. Het smaakte weer heerlijk en de boerenkoolmaaltijd werd afgesloten met een heerlijk ijsdessert.

Omdat er wat tijd over was, hebben we buiten nog een leuk spel gespeeld en las de voorzitter tot slot nog een mooi Kerstverhaal voor...

Op 26-2 is er geen opkomst. De scouts en rowans hebben op 2 januari wel opkomst en op 9 januari staat de Nieuwjaarsreceptie weer op het programma. Ben u er dan ook?

Facebook