Welpen

Verslag dinsdag

15 juli 2009

Na het intensieve ochtend gymnastiek was het tijd voor een uitje. Een uitje naar de dorp Oud-Beijerland.

Het zakgeld dat de welpen hadden meegekregen zou weldra een nieuwe eigenaar krijgen. Maar eerst moest en zou er een tocht naar de dorp worden afgelegd, door het mooie landschap dat de Hoeksche Waard te bieden heeft...

Na een mooie tocht kwamen we in de dorp aan. Oud-Beijerland zou weldra wakker geschud worden door de welpen van: Van Speijk. Hier werd het zakgeld gespendeerd aan de altijd blijvende pokemon kaarten en de lekkere Hollandse patat.

Na de middag was het tijd voor de terug reis, deze zou een rare wending krijgen. In plaats van de gebruikelijke loop paden, besloten we off-road te gaan, dwars door de natuur. Hier zouden wij heel stil moeten zijn omdat wij op nog geen enkele meters van Schotse Hooglanders verwijderd waren.

Nu we weer thuis waren was het tijd voor een heerlijke maaltijd en niet zomaar een. Eentje zonder het gebruikelijke bord, mok en bestek. Eentje op z'n Gallisch. Dus gewoon alles op tafel en het vlees van de botten scheuren. Drinken deden wij uit zelf gemaakte mokken, van kokosnoten.

Na deze Gallische maaltijd was het tijd voor de dropping, een begrip wat voor menig Welp onbekend was. De welpen werden geblindoekd in de auto ergens met leiding gedropt. Zomaar op een onbekende plek. Tijdens deze dropping moesten zij allerlei materialen verzamelen, waarom, omdat het kan.

Toen we thuis waren was het tijd voor het spel dodelijke straal, wie met een zaklantaarn beschenen werd was af en moest naar bed.

Facebook