Roverscouts

Strike

27 november 2013

Lang gebeurde er niet zo heel veel tot dat er afgelopen zaterdag (23 nov) er gebowld werd. Het was een heerlijk avondje uit voor de Roverscouts.

Om 8uur konden we twee uur gaan bowlen, de groep werd in tweeën verdeeld, zodat we op twee banen konden spelen. De ene groep was in vieren verdeeld en de ander in vijfen. Uiterraad eas de groep met zijn vieren sneller en konden dus ook meer ballen gooien, maar waren wel de mindere. De eerste ronde werd gewonnen door Maarten die rond de 80 punten scoorde. Ronde twee was spannend. Richard en weer Maarten was een spannende maar toch trok Maarten toch weer aan het langste eind. Ronde drie was ook weer een spannende, vooral bij het groepje van vijf. Daar liepen de scores hoog op, met ook een paar strikes als gevolg. Chris zou deze ronde naar alle waarschijnlijkheid hebben gewonnen met 100 punten. Waarschijnlijk omdat, de rest de ronde niet afkon maken, maar het gat was te groot om te overbruggen. 

Het was een gezelige avond met zeker een paar hoogtepunten. Wie weer wat de Roverscouts in de toekomst nog meer gaan doen.

Facebook