Welpen

Sinterklaas op bezoek! 4 december 2010.

5 december 2010

Sinterklaas op bezoek!

Op zaterdag 4 december 2010 kwam de goedheilig man op bezoek. Omdat er zoveel sneeuw lag was het nog maar de vraag of hij langs zou kunnen komen, maar, Sinterklaas had daar wat op gevonden. In een heuse terrein wagen kwam Sinterklaas en zijn Pieten door de sneeuw aan gereden. Toen Sinterklaas uitgestapt was en een paar prachtige liedjes had aangehoord, handjes geschut had, en de Pieten snoepgoed hadden uitgedeeld gingen zij naar binnen.

Eenmaal binnen ging Sinterklaas op de voor hem versierde bank zitten, ook de Pieten gingen even later op de bank zitten. Sinterklaas maakte een praatje met de welpen en wees er sommige terecht. Er schijnen namelijk soms wat stoute welpen te zijn....... ,en wat maken ze veel lawaai......, ook erg druk zijn ze........, de informatie Piet had alles goed gezien. Maar het aller belangrijkste was: er stond achter elke welp dat ze lief waren geweest dit jaar. De zwarte Pieten gaven de zak met cadeautjes en toen was het alweer tijd voor Sinterklaas en zijn Pieten om naar onze buren, Arooda, te gaan. We zongen nog zo hard als we konden een afscheidslied en toen namen we afscheid. 

Omdat de opkomst nog lang niet afgelopen was hebben wij nog heel de opkomst buiten in de sneeuw gespeeld. Dit was erg leuk was, maar toch ook wel erg koud!

Klik hier voor alle foto's.

Facebook