Algemeen

Ouder en Kind Barbecue

6 september 2010

Ouder en Kind Barbecue 2010 Ouder en Kind Barbecue 2010 Ouder en Kind Barbecue 2010 Ouder en Kind Barbecue 2010 Ouder en Kind Barbecue 2010 Ouder en Kind Barbecue 2010 Ouder en Kind Barbecue 2010

Afgelopen zaterdag vond de aftrap van dit scoutingseizoen plaats met de traditionele ouder en kindbarbecue. Net als vorig jaar organiseerden we dit festijn samen met AROODA...

Om 15u vond de opening plaats bij de vlaggenmast van Van Speijk. Ondertussen waren de kelen reeds gesmeerd met koffie en limonade. Coen legde een spannend spel uit, dat bestond uit een combinatie tussen smokkelen en levend stratego. 4 Ploegen, bestaande uit welpen, kabouters, scouts & explorers (m/v) en hun ouders, speelden tegen elkaar.

Volgens mij had team blauw gewonnen. Maar het kan ook groen zijn. In ieder geval was het daarna tijd voor de barbecue bij AROODA. Hans V. had weer gezorgd voor de meest heerlijke vleesgerechten en salades. De traditionele kolenbarbecues waren het meest in trek :-)

Na de barbecue trok iedereen naar de kampvuurkuil, alwaar Pa een spetterende kampvuurshow opvoerde. Na het kampvuur werd er driftig opgeruimd en nageborreld. 

We zijn klaar voor weer een keigaaf seizoen!

Facebook