Welpen

KAMP! Veere dag 2

17 september 2013

Hangjeud.... Flags!

Dag 2. Zondag 21 juli 2013, Veere.

Respect is iets wat centraal staat bij Scouting. Na het ontbijt begonnen we met een gezamenlijk spel. We wilde graag met alle speltakken een spel doen waarin pesten en plagen aan het licht werden gesteld. We deden dit door gemixte groepjes te maken en te discussiëren over verschillende stellingen die de leiding had voorbereid. De jeugdleden kregen de kans om met elkaar te discussiëren, maar ook met de leiding.

Na het leerzame spel gingen we lunchen en genieten van het heerlijke weer. Voor de welpen hadden we een grote steiger en een aantal vlotten gemaakt. We hadden ook twee kano's meegenomen waar de welpen onder begeleiding in mochten varen. Na vele watergevechten en spelletjes met water was het al weer tijd om te avondeten, maar eerst even douchen om het zoute water af te spoelen.

Wat stond er op het menu? Heerlijke nasi, gekookt door de kookstaf met een vanille/chocolade vla als dessert. Hierna hebben we een aantal spelletjes en Hollandse leeuwen gedaan tegen de leiding! Wie verloor moest zijn tanden gaan poetsen en richting bed.

 

Facebook