Welpen

KAMP! Veerde dag 1

17 september 2013

Exploring Thijs met Voetbal Krab! Aan taaaaafeel Jelle Marien en Diego Panorama Opening

Dag 1. Zaterdag 20 juli 2013.
De dag van vertrek! Om 9 uur verzamelde alle welpenleiding zich bij het clubhuis om spullen in te laden in de vrachtwagen. Omstreeks half 11 was de bus er voor de welpen en werden alle tassen ingeladen. Er werd afscheid genomen van ouders en rond 11:20 vertrokken de bus, de vrachtwagen en enkele andere auto's richting het Scouting Centrum Zeeland in Veere. Na zo'n anderhalf uur waren we aangekomen op de bestemming. Een mooi terrein, met een nieuw en luxe clubhuis.

Alle tassen werden uitgeladen en de beddenindeling werd gemaakt. De welpen mochten hun bedden alvast opmaken en waar hulp nodig was schoot de leiding te hulp.

We hebben enkele spelletjes gedaan en een rond gelopen op het terrein dat aan het Veerse Meer ligt. Fascinerend hoeveel krabben er zaten en we hebben er zelfs enkele foto's van gemaakt.

Na heerlijke macaroni gegeten te hebben gingen we openen in th,à. Alle 5 de vlaggen die we hadden meegenomen werden gehesen en er werd een groepsfoto gemaakt. Hierna maakte de welpen zich klaar om te gaan slapen , want zondag beloofde een leuke dag te worden met een lekker temperatuurtje.

Facebook