Algemeen

Jubileumdag 17 maart

18 maart 2012

Het Jubileumlogo

Op zaterdag 17 maart vierden wij onze verjaardag. De zestigste inmiddels.

Het getal 60 stond die dag centraal. Zo hebben de welpen een poging gedaan om 60 spelletjes  te spelen met het getal 60 als rode draad. Daarnaast hebben de scouts een vuurtje van 60 decimeter gestookt om daarop een stokbrood te bakken van, jawel, 60 decimeter lengte. Ook dit is min of meer gelukt.

De explorers hebben zich ingezet voor een goed doel. Onder het motto 'Dan Liever de Lucht In', hebben zij een pionierobject gebouwd en daarin (op zo'n 2 meter hoogte) 4x 60 minuten gebivakeerd. Zij hebben zich per 60 seconden laten sponsoren en dit heeft een bedrag van ruim 450 euro opgeleverd voor het Ronald McDonaldhuis.

Na de lunch, hebben we een zogenaamde libdub opgenomen, dit is een videoclip opgenomen in 1 lang shot, waarbij een bekend liedje geplaybacked wordt. Onze versie van 'Mah Nah Mah Nah' vind u hier.

Na de videoclip was het tijd voor de 60-meter stormbaan, In tweetallen moest een traject worden afgelegd met diverse obstakels en hindernissen. Omdat dit zo leuk was, hebben we het allemaal twee keer gedaan. De winnaars kregen allemaal een puzzelstuk in dit vormde het nieuwe Jubileumlogo.

Na het opruimen was het weer tijd voor de sluiting en kreeg iedereen een badge met het jubileumlogo uitgereikt.

's Avonds was er nog een borrel voor leiding, stamleden, bestuur en enkele oud-leden. Het was gezellig tot in de late uurtjes...

Een zeer geslaagde dag vonden wij. Over 5 jaar als we de pensioengerechtigde leeftijd bereiken, doen we het nog eens dunnetjes over.

Facebook