Algemeen

Jubileum op 4 november

29 augustus 2017

Dit bericht is speciaal voor iedereen die ooit, sinds 1952, lid is geweest van Scouting Van Speijk.

Al eerder aangekondidgd, maar 2017 is het jaar dat Van Speijk 65 jaar bestaat. We bereiken de pensioengerechtigde leeftijd!

Maar met pensioen gaan we nog lang niet. Graag willen we laten weten en zien aan alle oud-Van Speijkers dat we nog zo jong en dartel zijn als in 1952.

We willen u daarom graag uitnodigen om op zaterdag 4 november naar Het Kruitvat op Jeugddorp te komen om te zien hoe het anno 2017 met Van Speijk gaat, bij te praten met leden van vroeger en nu en samen onze verjaardag te vieren.

Op hoofdlijnen ziet het programma er als volgt uit:

Van 14u tot circa 17:00u: 

Een jubileumprogramma voor welpen, scouts, explorers, roverscouts, stam en leiding ( (Jullie worden hier, tegen die tijd, nog apart over geïnformeerd door de eigen leiding).)

Vanaf circa 15:30u : 

Een 'Open Huis' tijdens het jubileumprogramma voor de huidige leden. Oud-Leden zijn van harte welkom om te komen kijken. Voor koffie met iets lekkers wordt gezorgd.

Vanaf circa 18:00u : 

Een simpele maaltijd van het houtvuur met aansluitend een feestelijke avond (reunie) voor alle leden en oud-leden van 18 jaar en ouder. De barprijzen zullen helaas niet meer het niveau van 1952 hebben ?

Bent u, of kent u een oud-lid van Van Speijk en vindt u het leuk om zaterdag 4 november samen onze 65e verjaardag te vieren? Meldt u zich dan snel aan via: 65jaar@vanspeijk.nl .

Geef daarbij aan of u, tegen een kleine vergoeding, mee wilt eten.

Heeft u nog leuke oude foto’s of andere zaken uit het verleden op zolder en wilt u deze laten zien op 4 november, neem vooral mee!

Teruglopende subsidie-inkomsten en stijgende lasten zijn ons na 65 jaar nadelig. Niets geen riant pensioen en/of aanvullend AOW.

We zullen op 4 november aan u presenteren hoe u ons kunt bijstaan om de komende 65 jaar de jeugd net zo’n fijne tijd bij Van Speijk te geven als u heeft gehad.

Wij hopen op een vol Kruitvat op 4 november.

Facebook