Explorers

JOTA/JOTI

20 oktober 2009

Onze amateur: "Dit is PAH-PAH! IN-DEE-AH! FOUR! DELL-TAH! ECK-OH! SHAR-LEE! STROKE! JO-TAH! voor een algemene aanroep."


Speaker: "Bla, bla, tegenwoordig kletsen ze overal doorheen..."

Onze amateur: "Dit is PI4DEC/J. Wilt u het oproep kanaal vrijhouden? PI4DEC/J roept en luistert!"

Behalve in de laate uurtjes zenden hebben de Rowans tijdens de JOTA/JOTI mee gedaan aan het algemene dagprogramma dat bestond uit solderen van een klaplicht,  nog meer zenden en Internet Relay Chatten. IRC-en is het via internet op bedenkelijk niveau over en weer typen van tekst tussen twee of meer gebruikers, waarbij enkele deelnemers het een uitdaging vinden hun buur-nerd te versieren of met zo min mogelijk leestekens de moderatoren aan te zetten tot het blokkeren van je IP-adres. Lees het algemene internetcafé-IP...

's Avonds hebben we de barbecue genuttigd en hebben de Rowans samen met de Scouts een avondspel gedaan. Tijdens dit spel heeft de begeleiding het stamlokaal omgetoverd tot bioscoopzaal en deze ingewijd met het kijken van The Glimmer Man waarin Steven Seagal schitterde als Lt. Jack Cole. Wat een held.

De nachtelijke uurtjes bestonden uit meer van hetzelfde: Internetten, zenden, films en broodjes shoarma. Vroeg in de ochtend heeft de slaap gewonnen.

Over het algemeen slaap ik redelijk in ons donkere clubhuis. Het is alleen jammer dat een deel van het clubhuis zich in je neusholtes vastzet. Snel door met ontbijt (ei), opruimen (goed gedaan jongens) en naar huis (Pfft).

Volgende week: Rugby!

Facebook