Scouts

James Bond

3 juni 2015

Het zomerkamp komt met rassensnede dichterbij en tot dusver was voor de scouts alleen de datum bekent van het zomerkamp, thema en locatie was nog onduidelijk. Hier kwam in het weekendje van 30 op 31 mei verandering in. 

Om 12:30 begon het weekendje en wisten de scouts nog van niks, eerst moest er een tent opgezet worden om daar 's avonds in te slapen. Nadat deze tent was opgezet, moesten de scouts een stuk gaan hiken, waar naar toe, wisten ze niet. Wat wel bekend was dat aan het einde van de hike het zomerkamp thema bekend gemaakt zou worden. Het einde van de hike was bij The Movies, gespannen liepen de scouts naar binnen en gingen ze zitten in een zaal wachtend tot dat er een film zou gaan draaien. James Bond met Skyfall werd er getoond en dus was het zomerkamp thema bekent. 

Na het avondeten werd doormiddel van een speurtocht de zomerkamplocatie bekent gemaakt. Her en der in het clubhuis lagen allemaal enveloppen met daarin in een aanwijzing naar het terrein of stad van het zomerkamp. Onno had bij de tip van het 'paleis Soestdijk is in de buurt' het antwoord al, Baarn! Nadat ook deze puzzel was opgelost was er tijd voor vrij spel aangezien het nog niet donker genoeg was om te lasergamen. Toen het wel donker genoeg was kon er gelasergamed worden. Na een paar potjes lasergamen was het tijd voor bed. 

De volgende ochtend was het eerst tenten opruimen en uithangen en een beetje opruimen om daarna af te sluiten met het veilingspel, welke patrouille had aan het einde van de veiling het minst uitgegeven en welke patrouille had de meeste waarde ingekocht. Dat bleek die van Onno te zijn.

Het was een leuk weekendje waarin het zomerkamp nu dan toch echt bekend is: Locatie: Baarn, thema: James Bond en datum: 11 tot en met 18 juli

Facebook