Explorers

Fundays

10 juni 2013

Een lang verwachte wens van de explorers ging dan afgelopen zaterdag (8 juni) eindelijk in vervulling. De explorers gingen naar de fundays. De mannen gingen alleen op de zaterdag, in plaats van het hele weekend, maar fit mocht de pret niet drukken.

Vroeg in de ochtend verzamelen alle explo's zich op het kruitvat. De bedoeling is om rond tien uur, wanneer het park open gaat daar ook daad werkelijk te zijn. Om iets voor tienen kwamen we dan ook aan bij Walibi. Hoewel het park nog niet open was kunnen we dan toch al gelijk in een achtbaan springen. net wanner we de achtbaan uit komen ging het park open en kunnen we de reis door zetten. Op naar de volgende achtbanen. Eerst El condor daarna Robin Hood en als laatste Goliath. Dit alles en nog twee attracties in ongeveer anderhalf uur. Terwijl Sybren en Richard nog in de rij stonden bij Goliath zijn Lex, Leroy, Wouter en Chris gaan karten op de kartbaan naast Goliath. Toen iedereen weer compleet was, was het tijd voor de lunch. Ondanks dat we brood hadden meegenomen gingen we dan toch een fietje halen. Na de lunch lieten de explorers de leiding even achter en gingen op weg naar het piratenschip, een kleine desepsie was het wel. Samen met de leiding maakte we weg naar de wildwaterbaan. Opdelen in twee groepjes van vijf en dan kijken wie er het natst uit de attractie zullen stappen. Richard en Sybren zijn de klos. Nog een atractie voor dat we weer naar huis gaan. Speed of Sound was de laatste Lex, Leroy en Chris gingen niet mee. Op het moment dat de heren er uit komen is er nog een beetje tijd om dan nog een attractie te doen, zweefmolen. Na deze atractie was het precies vier uur en tijd om naar huis te gaan. 

Al met al was het een mooie dag. De mensen die in 2011 naar de WJ zijn gegaan zagen nog wat bekende van de WJ waar nog even mee werd gepraat en gelachen. 

Voor een sfeer inpressie verwijzen de explorers u graag door naar het onderstaande filmpje. op 0:55 zijn de explorers te zien, 0:57 de leiding en 0:59 Stefan die zijn duimen opsteekt naar de camera. geniet en wie weet gaan de explorers volgend jaar weer. 

https://www.youtube.com/watch?v=1wgEBNP8obE

Facebook