Stam

Cyberhike 2008

8 mei 2008

Gisterenavond hebben de leden van de Stam. BCP en gasten meegedaan aan de zogenaamde Cyberhike...

De Cyberhike is een zogenaamd online-evenement waaraan dit jaar 130 groepen meegedaan hebben. Bij de cyberhike is het de bedoeling dat er online een wandeling gemaakt wordt door een bepaalde regio of plaats. Door middel van het oplossen van pittige vragen, kom je van punt naar punt en op iedere punt moet ook weer een moeilijke vraag opgelost worden om naar de volgende vragenlijst te kunnen gaan. Snapt u hem nog?

Enfin, omdat niet iedereen achter de PC kan zitten, zijn er ook doe-opdrachten die op foto moeten worden vastgelegd, opodrachten in het thema en de punten die hiermee verdient worden, kunnen worden ingezet om de vragen-opdrachten mee 'af te kopen'.

Goed, gisterenavond dus zo'n 20 lieden in Het Kruitvat om zich te storten op de Cyberhike van dit jaar. Om 18:00u ging het festijn van start en waren we allemaal erg gedreven. De doe-opdrachtengroep en de internetgroep wilden koste wat het kost hoger eindigen dan vorig jaar. Dat leidde soms wel tot wat spanning en sensatie, maar uiteindelijk eindigden we om 23:00u op een gedeelde 18e plaats.

Hieronder enige foto's, alle foto's van de doe-opdrachten zullen later deze week ook hier verschijnen.

Meer info over de Cyberhike, de uitslag en foto's zijn te vinden op de website van de Cyberhike.

     
Facebook