Explorers

Bodyboarden met de Rowans

1 maart 2009

We verzamelden om een uur bij Van Speijk. Vanuit daar zijn we naar de Dutch Water Dreams gereden dat was in Zoetermeer. Toen we daar aankwamen moesten we ons natuurlijk eerst even aanmelden. We kregen van een medewerkster (die best wel knap was ?) een ticket om ons aan te melden bij een computer die al klaarstond. We moesten al onze gegevens invoeren en akkoord gaan met de reglementen(wat een lang verhaal was dat, niet dat ik het heb gelezen ofzo.............)...

Toen we daarmee klaar waren moesten we zo'n weat-suit ophalen de jongen die daar stond kon wel goed de maten schatten. Iedereen had gelijk een goed pak. Nadat we waren omgekleed gingen we naar de douches. Daar kregen we instructies van een medewerker. Vervolgens gingen we naar de baan.

Nadat we ons hadden verdeeld over de helften, kwam er gezellig een andere groep bij. Toen konden we gezellig met zijn allen op de helft van een baan. Het maakte toch niet zo veel uit, want zo lang hoeften we nou ook weer niet te wachten op elkaar (toch??). Nadat we een beetje gewend waen aan het ''gewone'' body-boarden, gingen we wat meer dingen proberen. Lex gooide bijvoorbeeld zijn board vooruit en pakte hem later weer op, Jan-michiel ging er op staan(!) en er waren nog wel wat andere dingen (op je knieen, rollen etc.).

Toen we klaar waren, gingen we ons weer omkleden. In de kleedkamer waren nog wat kluisjes die met een code beveiligd werden (we hebben er een paar dicht achtergelaten). Nadat we een paar leuke groepsfoto's hadden gemaakt, hebben we wat gedronken en wat chips gegeten op de parkeerplaats. Toen zijn we terug naar Van Speijk gereden, en naar huis gegaan.

Facebook