Algemeen

Barbecue

12 september 2011

Afgelopen zaterdag vond de traditionele barbecue plaats bij Van Speijk. Ook dit jaar weer samen met de buurmeisjes van AROODA.

 

Het programma was kort en spetterend. Na de opening waar alle speltakken hun steentje aan bijdroegen, begonnen we om 16u met een smokkelspel voor 4 partijen.

 

Ondertussen werden er op het 1e veld van Van Speijk de barbecues klaargezet en warm- en roodgloeiendgestookt en de buffetten klaargezet. Deze buffetten waren op een gegeven moment zelfs te klein voor alle sate-stokken, speklappen, worstjes, hamburgers, salades, komkommers, stokbroden, frikandellen, augurken en zelfs een schaal biefstukjes. Kortom niemand kwam wat tekort.

 

De sfeer zat er snel goed in en overal werd lekker gebarbecued en gebabbeld. Tegen 19u brandde het vuur in de kampvuurkuil en trok langzaam iedereen richting het kampvuur. Ook dit werd een gezellig gebeuren en na de nodige liedjes, was het al snel tijd om de dag af te sluiten.

 

Leiding en bestuur waren net begonnen met de after-party toen het onweer losbarstte. We kunnen terugkijken op een geslaagde dag. Bent u er volgend jaar ook bij?

Onze foto's volgen spoedig. U kunt alvast de foto's van Wouter (van AROODA) bekijken.

Facebook