Welpen

Aandacht en Respect

9 september 2012

Zaterdag 8 september was de tweede opkomst voor de welpen. Met heerlijk weer hebben de welpen aandacht besteedt aan het onderwerp ‘Respect’. In groepjes hebben de welpen beschreven wat zij belangrijk vinden in de ‘Welpenhorde’ en wat zij belangrijk vinden als ze samen de jungle in trekken.

Hierna werd de groep in twee teams verdeeld en is er een ouderwets spelletje ‘vlaggenroof’ gespeeld.  Team ‘rood’ en team ‘zwart’ gingen met elkaar de vriendschappelijke strijd aan om als eerste elkaars vlag te vinden, zonder getikt te worden door de tegenpartij. Door middel van een kaartspel wisten de welpen precies of ze af waren of niet, wanneer ze getikt werden door het andere team.

Daarnaast hebben de welpen nog gezongen voor Hathi, die jarig is geweest. Hij had een lekkere traktatie meegenomen voor de welpen en de leiding!

Volgende week (15 september) staat de bbq met Arooda op de planning. S’ochtends hebben de welpen dan geen opkomst, maar s’middags begint er een leuk programma voor welp en oud(er)!

Bekijk alle foto's hier!

Facebook